Bokbloggsjerka 12-15 april

15:12

Nu är det dags för jerka igen! Veckans fråga handlar om böcker man inte kan lägga ifrån sig:

Kan du ge tips på en bok som man absolut inte kan lägga ifrån sig? Om du kan får du gärna ge förslag på en bok inom så många genrer som möjligt, men det är absolut inte ett krav för att vara med i jerkan. Förslag på en bok är lika välkommet som förslag på tio!

Jag tyckte faktiskt den här frågan var jättesvår. Jag har en förmåga att antingen komma ihåg böcker som mycket bättre än de var, eller mycket sämre. Dessutom vill jag ju inte gärna nämna de uppenbara. Hungerspelen läste jag till exempel i ett sträck, men jag kommer inte nämna den mer än jag redan gjort.
Istället har jag plockat ut tre andra. Till att börja med tänker jag nämna Hanteringen av odöda. Tyvärr finns ingen recension av den, eftersom jag läste den innan jag började blogga. Men jag gillade den verkligen otroligt mycket, och det är fortfarande min favoritbok av John Ajvide Lindqvist.

En annan bok jag sträckläste förra påsken var Rör mig inte. Dessvärre håller jag på att läsa bok nummer två, Rädda mig inte, just nu, och den är inte alls lika bra...

En sjukdag i februari 2012 sträckläste jag Den hemliga historien. Jag har aldrig i hela mitt liv läst så många sidor på en dag, och kommer nog aldrig göra om det. Men åh, så jag gillade den.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Jag har ju nästan precis upptäckt John Ajvide Lindqvist och har bara läst Låt den rätte komma in och Människohamn än. Hanteringen av odöda får jag försöka få tag i :)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg