En liten belöning

12:51


Igår var jag och skrev på kontrakt för ett nytt jobb och tyckte att jag efter det kunde få fira med en liten bokbeställning. Jag valde efter omslag den här gången. En som jag till och med redan läst och dessutom äger!

Valet föll på Bonjour Tristesse och Frukost på Tiffany's, två små tunna böcker. Men ack så fina! Jag har suktat efter dessa länge, men det har inte blivit av att jag köpt dem förrän nu. Frukost på Tiffany's har jag alltså redan läst, men jag tror nästan det bäddar för en omläsning när jag får hem denna! Jag har den alltså även sen tidigare, men med så gruvligt tråkigt omslag. Det här är så himla mycket finare!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Vad kul du fick jobbet!! Grattis Anna och väl värd lite böcker är du.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Är väldigt glad! Verkar dock bli färre timmar än vad jag hade hoppats...

      Radera

Instagram

Populära inlägg