Lyx

12:46

En lyx som jag saknade med LitteraturMagazinet var att få hem katalogerna med säsongens utgivning. Har den här våren känt att allt bara varit rörigt och jag har haft NOLL KOLL. Till exempel hade jag ens ingen aning om att Rädda mig inte hade släppts förrän jag läste en recension på den.

Eftersom jag är ett kontrollfreak (japp, det kanske är därför jag gillar listor?) så tog jag saken i egna händer. Jag betalade helt enkelt slanten som det kostar att få hem en katalog. Känner mig så himla, nästan LÖJLIGT tillfredsställd när jag nu har återfått kontrollen.

Så igår kom katalogen med sommarens böcker hem till mig. Givetvis ville jag läsa mycket mer än vad jag hinner. Jag tänker hela tiden att jag borde börja läsa mer på engelska (dels för att det är kul och utvecklande, dels för att det finns så himla mycket böcker jag vill läsa nununu, dels för att det är roligare att läsa på originalspråk och dels för att omslagen är snyggare), men när ska jag hinna det? Och dessutom - helt ärligt - de flesta böcker jag vill läsa får jag som recensionexemplar. Därför drar jag mig för att lägga pengar på böcker jag inte behöver.

Hur gör ni - gillar ni att ha koll på utgivningen? Är ni sugna på att läsa något speciellt i sommar?

Ett inlägg med vad jag är sugen på att läsa i sommar kommer snaaaart (när jag har tid att tentapausa längre än för det här inlägget)!

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Jag har väääldigt dålig koll på vad för böcker som kommer ut. Är mest genom andra bokbloggar jag får reda på det, men det är faktiskt en del av livet där jag inte är ett kontrollfreak :P

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg