Nytt i bokhyllan v 16

12:08

Under veckan har innehållet i min bokhylla utökats lite (precis som typ varje vecka). Dessa böcker har flyttat hem till mig!

Frukost på Tiffany's och Bonjour Tristesse har äntligen kommit! De är så himla, himla fina. Tror jag ska skaffa mig en sån där tavellist som jag sen ska ställa fina böcker på. Så kan jag byta lite när jag känner för det. Måste fixas! De här skulle få stå där länge!

När jag fick hem Slottet av is häromdagen blev jag faktiskt lite överraskad. Till att börja med hade jag helt glömt att jag beställt ett recex på den här (jag vet att jag har funderat på, men kan inte komma ihåg att jag gjort det. Antingen läser BonnierCarlsen mina tankar, eller så börjar jag bli dement). Sen så är den dessutom så himla fin, vilket inte alls går att se på bild.

Anne Cassidy har jag inte bekantat mig med tidigare, och deckare är ju egentligen inte min genre. Men ungdomsdeckare då? Uppenbarligen fungerar det för mig, för jag läste ut Tid att dö idag och tyckte den var jättebra. Är riktigt sugen på att hugga in på Vid din sida, som släpps i juni.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Åh,Bonjour Tristesse är en av mina favvo-böcker. Älskar hur Sagan fångar stämningen så lysande. Och språket! / Emilia

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg