Boktips: Jag biter i apelsiner

21:24

I början av året läste jag Jag biter i apelsiner och spådde redan då att den skulle vara en av de tio bästa jag läst när det här året är slut. Dessvärre ligger den redan på plats sju i min topp tio-lista, och inte ens halva året har gått. Men det är ju inte lätt när jag läst så himla mycket bra böcker i år!

Själva handlingen är jättesvår att beskriva, men jag skulle väl säga att det genomgående temat är att vara kär i två stycken samtidigt och dilemmat i hur man ska veta vem man ska välja.

Det bästa är att den har så himla fantastiskt svår. Jag råder er verkligen inte att låta er luras av titeln. Jag trodde först att det skulle vara en otroligt svåråtkomlig bok, och sen visade det sig att den inte var det. Så även om du gillar ungdomsböcker, men inte tycker att den riktigt verkar som din grej tycker jag verkligen att du i alla fall ska börja på den!

För övrigt är jag både sjuk och skriver hemtenta, så ni inte undrar ifall jag skulle försvinna lite.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg