Med mig på resan

12:44

Idag far jag iväg för att besöka min kära sambo som för tillfället bor i Östersund. Eftersom jag äger en oförmåga att packa realistiskt antal böcker för resor så har jag en hel hög. Jag tänkte berätta vilka som får följa med mig på resan.

Fjodor Dostojevskijs Brott och straff ska vara utläst till på tisdag. Heja mig, massor av lästid på väg till och från Östersund!

Rick Yanceys Den femte vågen har jag med mig för att bryta av när jag tröttnar på Dostojevskij.

Carol Rifka Brunts Tell the Wolfs I'm Home har jag mest med mig för att den är så himla fin. Men jag hoppas väl lite på att jag ska hinna läsa ut Den femte vågen och hinna börja på den här.

Ni trodde väl inte att det var allt?

För säkerhetsskull har jag även packat första Pippi Långstrump-boken. Bara ifall att det skulle behövas.

Och om jag skulle tröttna på att läsa (pfffff) så har jag laddat ner ett helt gäng med podcasts! En helt fantastisk blandning av P3s Carpe Fucking Diem (det här är det bästa humorprogrammet i radio just nu. I tell ya), Tankesmedjan och Ligga med P3, samt P1s Språket (of course, obligatorisk resepod för min del!)

Hur många dagar jag skulle vara borta? Tja, sisådären fyra (kommer hem måndag kväll). Det är också ungefär så många dagar som det kommer vara tyst på den här bloggen, eftersom jag inte hunnit schemalägga några recensioner ens (faktum är att till och med det här inlägget är schemalagt).

Vilka böcker hade ni tagit med på resan?

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Fråga mig på tisdag då jag packar för en vecka i London :-)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg