Nytt i bokhyllan v. 19

12:26

Nu var det tre veckor sedan jag senast visade upp nytillskotten i bokhyllan. Jag tror faktiskt att jag har missat en del av det som flyttat in under de här veckorna, men det här är nog ändå det mesta.


Tre av böckerna är köpta, resten recensionsexemplar. Inferno såg jag i katalogen med sommarens utgivning att den skulle komma på pocket nu. Jag blev lite sugen, så när mitt Ica Maxi reade ut den för halva reapriset (det vill säga typ 15-20 spänn) passade jag på!

Ursäkta att man vill bli lite älskad är också ett reafynd för ungefär samma pris, likaså Den absolut sanna historien om mitt liv som halvtidsindian. Jag har bara läst Thydells I taket lyser stjärnorna, så därför tänkte jag att jag skulle bekanta mig lite till. Angående den andra vill jag minnas att man kunde välja att läsa den när jag gick första året på gymnasiet. Jag tror jag valde Klanerna i Palos Verdes istället (som jag för övrigt vill komma ihåg som fantastiskt bra).

Stjäla the show, Carlstensveckan och Resan till tidens slut är alltså recex, samt Stad av skuggor i manusform.

Är jättepepp på Stad av skuggor, och kommer definitivt börja läsa den direkt när jag är klar med Den femte vågen, som jag läser nu.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg