Beautiful Creatures - filmen

12:55


Det känns som att jag är sist av alla med att se Beautiful Creatures, men nu har jag i alla fall gjort det. Tyvärr måste jag faktiskt säga att jag är grymt besviken.

Till att börja med tyckte jag att den var så intetsägande att jag inte ens kommer ihåg var jag ska börja någonstans. Men okej, om jag börjar med karaktärerna då. Jag gillade faktiskt filmens Ethan som karaktär, men han är 1. inte bokens Ethan och 2. inte en trovärdig karaktär. Jag har väldigt svårt för att han går runt och är så klämkäck hela tiden, när hans mamma precis har dött. Dessutom ser jag honom i boken som en sorgsen och ledsen kille, inte glad och klämkäck. Lena får en knappt veta någonting om i filmen.

Jag tycker att filmen känns som en snabbspolning av boken. Den känns otroligt ytlig, och trots att det är mindre än en vecka sen jag såg den kommer jag knappt ihåg den. Det första jag tänkte när jag skulle börja skriva är att jag bara får upp en trailer i huvudet. Ett scenklipp här och ett scenklipp där. Filmen är dessutom rörig och halv obegriplig - trots att jag läst boken. Eller kanske till och med FÖR ATT jag läst boken. Och slutet?! Jag begriper ingenting? Vad är det här för något?

Nej, jag tycker inte att filmen är speciellt sevärd.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Jag har bara sett halva filmen och är INTE imponerad! Sitter och förklarar saker för sambon hela tiden eftersom han inte har läst boken.

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg