Maj

00:55

Maj har inte sett riktigt lika bra ut som april i läsväg. Den största bidragande orsaken är att jag återigen har litteraturhistoria på schemat och att våra lärare inser det rimligt att vi ska läsa lite mer än tre romaner i veckan. Dessutom har jag varit på resande fot två helger på raken. Det är kanske mest tack vare dessa resor som jag hunnit läsa något alls, men det är också på grund av dessa resor som jag knappt hunnit recensera något alls.

Lästa böcker i maj:
48. Nattsidan, Joyce Carol Oates (Novellix)
47. Det sällsamma fallet Benjamin Button, F. Scott Fitzgerald (Novellix)
46. Stjäla the show, Emmy Abrahamson
45. Resan till tidens slut, Erika Vallin
44. Den femte vågen, Rick Yancey
43. Hemma kanske inte är en plats, Lin Hallberg
42. Vid din sida, Anne Cassidy
41. Rubinröd, Linzi Glass
40. Nattbarn, Hanna Gustavsson

 Nio stycken böcker, varav två stycken Novellixer. Jag har för övrigt funderat på det där med Novellixer. Räknar ni i dem i statistiken?

Ni kanske för övrigt tycker att det ser ut att vara himla lite romantik, realism och modernism i min läslista, men det är för att jag helt enkelt inte läser hela böckerna (för att jag inte hinner). De böcker som jag hunnit läsa ungefär hälften av är Svindlande höjder, Madame Bovary och Brott och straff, plus halva dramat Mor Courage, plus en hel del dikter av Tranströmer, Dickinson (Emily), T. S. Eliot och Wordsworth.

Bäst den här månaden var Den femte vågen. Den har tyvärr inte haft recensionsdatum än, men när den har det, då jäklar ska jag hype:a den som sjutton!

Nu ska jag återgå till min hemtenta. Eller förlåt, vem försöker jag lura? Det är ju fredagkväll! Nu ska jag återgå till mitt vinglas.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg