Safety pins are none too strong, Katie, they hold my life together

17:35

Okej, nu vill jag semester, TACK. Faktum är att ingen semester kommer bli av för mig förrän de två sista veckorna i augusti. Är stressad och VILL ha semester nu, pretty please.

Eftersom jag inte riktigt har tid tycker jag att ni ska sätta er på balkongen med Francesca och dricka iste och lyssna på min eminenta sommarlista. Extra mycket ska ni älska Phoenix och The Strokes. Själv tänker jag 1. hänga upp tvätten, 2. laga mat, 3. plugga, 4. städa, 5. kanske blogga lite, 6. läsa. Tror ej jag kommer hinna till punkt sex eller ens fem idag. Heja.

Rubrikreferens: Libertines - What Katie Did.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Svar
    1. Ja, det gör jag tyvärr. Hade hellre jobbat, men har inte fått tillräckligt mycket jobb för att betala hyran och allt hela sommaren :/

      Radera

Instagram

Populära inlägg