Att se fram emot i augusti

12:00

Bara en tredjedel av juli har gått, men jag tycker att det börjar bli högtid att prata om höstens utgivning. Jag menar, så att ni kan planera budgeten och sådär! ;)

Den första bok ni behöver för att överleva hösten är Den femte vågen av Rick Yancey. Den kommer ut den första augusti, och den har jag redan haft läst och avklarad i mer än en månad. Så den tänker jag vänta till recensionsdatum med att skriva om. Förutom det jag just skrev. Förstås. Men alla behöver läsa den här boken. Finns att förhandsbeställa till och med. Klickklick.

Nåja, sen är det ju lite andra böcker som ämnar dyka upp i augusti. På min lista har jag sex böcker, varav tre är seriealbum. Thank god känner jag lite här, för då tänker jag läsa igen alla recensionsexemplar jag fått under våren/sommaren men inte hunnit läsa.

Fjärde riket

En bok som jag är himla pepp på är Så länge jag kan minnas har jag varit ensam av Marie Lundquist. Jag vill i förväg älska omslaget till den här boken lite. Det ser så himla fantastiskt, fruktansvärt obehagligt ut. Jag hoppas, hoppas verkligen att innehåller håller samma standard som omslaget. Jag har inte läst något av Marie Lundquist tidigare heller. Så vi får se!

Fjärde riket fastnade jag för direkt när jag läste om den. Hallå, jag menar skola, en tjej som kallas LSD, andra världskrigsreferenser och maktmissbruk - hur kan det inte låta intressant?

Samlingen

Zelda, Zelda, det klart jag ska läsa Zelda?! Har inget bättre att säga. Bara att Zelda är bäst.

Samlingen är fortsättningen på Skuggan som jag läste i vintras någon gång. Jag gillade, så jag är pepp även på den här! Kul kuriosa att en av författarna har samma namn som min bästa kompis pappa.Vilket även råkar vara typ Sveriges vanligaste namn.

Tråk-Galago verkar vara dålig med bilder, men Snille och smak av Kringlans Svensson och Valle Westesson samt Alternativet av Karolina Bång har jag i alla fall blivit lovad recex på.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg