Juni

21:11

Okej, juni har definitivt varit min sämsta läsmånad på hela året. Kanske för att jag har haft mycket att göra, varit på festival och inte haft någon läslust helt enkelt. Jag vill nog sträcka mig så långt som till att säga att det här är min sämsta läsmånad sen jag började blogga på allvar.

Lästa böcker i juni:
52. Rocky om kändisar, Martin Kellerman *
51. Ingen reklam tack, Katarina & Bosse Lundh *
50. Francesca, Melina Marchetta
49. Stad av skuggor, Cassandra Clare *

Ser ut som ett skämt, right? Två ordentliga böcker, ett seriealbum och en skojbok, som jag dessutom hade läst det mesta av redan innan. Jag läste i och för sig nästan hela I kroppen min, men hade fortfarande 40 sidor kvar imorse (som jag nu läst klart). Alltså, jag har läst ut TVÅ böcker IDAG. Och fyra böcker på en hel månad.

Nåja, bästa boken var Francesca, men Stad av skuggor ligger också himla bra till. Båda har seglat rätt upp på min lista över de tio bästa böckerna jag läst i år. Så en kan väl säga att jag koncentrerat mig på kvalitet den här månaden istället för kvantitet. Jag har ju ändå hunnit läsa de två böckerna jag ville läsa mest!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg