Juli

09:42

Trots plugg och stress började juli som en oerhört bra läsmånad. Läslusten sprudlade verkligen. Lite tågresor på sex timmar stycket gav en himla massa lästid, dessutom. Så under någon vecka läste jag typ sex-sju böcker.

Sen svalnade det lite. Jag spenderade nästan hela förra veckan (tisdag-söndag) i Östersund, så då blev det inte speciellt mycket läst.

Under månaden har jag hunnit förläsa mig på high school-böcker. Efter att ha läst fem stycken på raken (bok 56 till 60) bestämde jag mig för att det var tvunget att bli något helt annat. Allt prat om historiska romaner på min instagram gjorde att jag helt plötsligt blev supersugen på att läsa något som utspelade sig på 1800-talet. Historiska romaner är sällan något som tilltalar mig, men nu blev jag plötsligt sugen på att läsa flera. Jag fick tips om Christian Jacqs Ramses-serie, vilken jag faktiskt precis klickade hem.

Såhär har läsningen sett ut under juli månad:

64. Virus, Paul McEuen *
63. Vackra lögner, Lisa Unger *
62. Frukost på Tiffany's, Truman Capote
61. Under stjärnor av glas, Barbara Ewing *
60. Jag går dit du går, Nina LaCour *
59. Den andre Will Grayson, John Green & David Levithan *
58. Tyst, Hannah Harrington *
57. En bit av mig fattas, David Levithan
56. Alice i Zombielandet, Gena Showalter *
55. Djävulen hjälpte mig, Caroline Eriksson *
54. Tredje tecknet, Ingelin Angerborn
53. I kroppen min, Kristian Gidlund *

Totalt: 12 st.
Bäst den här månaden var Kristian Gidlund. Så himla fantastisk bok, och dessutom fantastiskt sommarprat. Trots att jag blev lite trött på high school-romanerna, så är faktiskt alla riktigt bra. Läs!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Du har ju hunnit med riktigt många böcker i juli!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, är faktiskt riktigt förvånad själv! Tänkte först att äh, det är väl inte så många. Så när jag ser det på lista inser jag att den faktiskt är en hel del :)

      Radera

Instagram

Populära inlägg