September

11:11

September för mig handlade om skolstart, och om att fokusera på helt andra grejer än läsning. Månadens tema måste nog vara långsamt. I början gick det väl rätt så fort, men från Min mormor hälsar och säger förlåt har det gått lååååångsamt, långsamt. Jag låg på sjukhus för operation några dagar (inget allvarligt och jag mår bra!), och det var den 11:e-12:e. Den pågående bok jag hade då var Min mormor hälsar. Så på de två sista tredjedelarna av månaden har jag läst 66% av vad jag läste den första månaden (if that made any sense at all...).

MEN här är det ju kvalitet som gäller, och inte kvantitet (jag verkar alltid glömma det, eller hur?). Dessa braiga böcker läste jag i september:

83. Alternativet, Karolina Bång
82. Vi måste sluta ses på det här sättet, Johanna Lindbäck & Lisa Bjärbo *
81. Beautiful Creatures bok 2, Kami Garcia & Margaret Stohl
80. Min mormor hälsar och säger förlåt, Fredrik Backman *
79. Enders spel, Orson Scott Card *
78. Fulast i världen, Ingrid Olsson
77. Nyfiken i en strut, Lennart Hellsing
76. Dagens katastrofer, Cilla Jackert *
75. Pippi Långstrump, Astrid Lindgren
74. Grundläggande studier i hoppfullhet och hopplöshet, Linn Spross *

Totalt: 10 böcker.
Bästa bok: Grundläggande studier i hoppfullhet och hopplöshet! Hoppas verkligen att jag hinner recensera den här SNART! Så himla bra bok alltså.
Sämsta bok: Åh, ingen bok har varit riktigt dålig. Den som har varit MINST bra var nog Beautiful Creatures.
Största överraskning: Min mormor hälsar och säger förlåt, helt klart. Jag har hela tiden tänkt att Backman inte skriver böcker som jag skulle gilla. När jag öppnade paketet skrattade jag rakt ut, för jag tänkte "oj, det här förlaget fattar ju ingenting. Jag kommer definitivt inte läsa den här". Men något fick mig ändå att plocka upp den, och det är jag himla glad för!
Största besvikelse: Beautiful Creatures. Är inte jätteimponerad, men ni har säkert redan läst min recension.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg