Vilka är era bästa podcasts?

16:08

Jag vet inte vad det är med mig just nu. Det känns som att jag har ADHD när jag läser. Kan inte koncentrera mig alls, och bara hoppar från bok till bok. Om jag inte kommer in i boken på två sidor byter jag till en annan. Igår började jag läsa Liesl & Po av Lauren Oliver, men blev efter bara fem sidor sittande med boken i knät, stirrandes ut genom fönstret. Högen med halvlånga böcker bara växer, och jag föredrar att titta på regnet och lyssna på Fleetwood Mac (vilka jag FÖR ÖVRIGT såg live igår!!!) istället för att läsa. 


Ändå blir jag så himla pepp på att läsa vissa böcker att jag blir helt snurrig i huvudet! Jag är fortfarande inne i höst-mode och vill läsa höstiga böcker. Är helt inne på mörkt, läskigt och gotiskt just nu. 

En bra grej är att Julia på Forma Books sa till mig att jag ju faktiskt kan lyssna på podcasts medan jag sorterar papper på jobbet. Det visade sig vara en mycket bra idé! Hittills har jag lyssnat på hela Historien om ett brott och Allt vi säger är sant, vilka jag uppskattat himla mycket faktiskt. 

Nu letar jag efter fler podcasts/radiodokumentärer. Jag lockas inte supermycket av de andra svenska podcasts om böcker som finns, dock. Så nu önskar jag era bästa podcasts! Jag gillar: historia, brott... Eeeeh... På svenska gillar jag också. 

Så: vilka är era bästa podcasts/radiodokumentärer? 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Hmm, jag har bara lyssnat på ett avsnitt av Värvet men där finns många bra personer med som intervjuas! :)

    SvaraRadera
  2. Snackepåsen borde du lyssna på!

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg