Oktober

12:20

I oktober läste jag 1000 böcker. Mer eller mindre. Närmare bestämt 15, varav en del bilderböcker. Men det kändes som många. Kanske för att jag har läst galet mycket lättlästa böcker för typ lite yngre. Läslusten har inte direkt legat på topp, så jag har bara läst lätta böcker för att sparka igång den igen. Tycker nog att det har fungerat rätt så bra faktiskt. Läser Insurgent i skrivande stund (3/11, 20:11), och vill inte gärna lägga ifrån mig den. Men hallå, skärpning. Har bloggat om exakt noll av dessa böcker:

96. Fångad, Lucy Christopher *
97. Vem ska trösta knyttet?, Tove Jansson
96. Hur gick det sen?, Tove Jansson *
95. Mitt bultande hjärta, Alf Kjetil Walgermo *
94. Lilla Sparvel, Barbro Lindgren *
93. Instängd, Torsten Bengtsson *
92. Juliane och jag, Inger Edelfeldt *
91. Häxans dotter, Maj Bylock
90. Häxprovet, Maj Bylock
89. Sunnanäng, Astrid Lindgren
88. Eric, Shaun Tan
87. Ronja Rövardotter, Astrid Lindgren
86. Min vän Percys magiska gymnastikskor, Ulf Stark
85. Hur man botar en feminist, Nanna Johansson
84. Snille & smak, Valle Westesson & Kringlan Svensson *

Totalt: 15 böcker.
Bästa bok: Mitt bultande hjärta! Störde mig enormt på en grej som drar ner betyget rejält, dock. Skriver om det i recensionen (som är på g, lovar!)
Sämsta bok: Min vän Percys magiska gymnastik skor, om jag måste välja en.
Största överraskning: Hur gick det sen? och Vem ska trösta knyttet? Läs anledning nedan.
Största besvikelse: Trollkarlens hatt av Tove Jansson. Som ni ser läste jag inte ens ut den. Hade förväntat mig så himla mycket, på grund av - ni vet, TOVE JANSSON, hallå, jättejättehypad! Men... jag gillade den inte. Tyckte mest att den var rörig och tråkig. Dock uppskattade jag JÄTTEMYCKET ovan nämnda böcker.
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg