Att läsa i jultid

11:12

Igår hade jag bestämt träff med några kursare för att läsa igenom och diskutera varandras uppsatser. En utav de andra har skrivit om His Dark Materials och när jag läste började jag fundera på en grej. Förra året slukade jag hela Den mörka materian under december och januari. Året innan var det Hungerspelen och Under kupolen som var min julläsning.

Mönstret är alltså följande: Jular är exceptionellt bra att läsa världens bästa böcker på. Alltså, jag menar alla dessa är ju bland de bästa böcker jag läst I MITT LIV.

Jag tänker också på hur jag ska kunna toppa det den här julen. Jag har INGENTING i ens samma klass hemma. Eller alltså, jag har ju några Stephen King, det kanske fungerar? Men vilken press! Vilken press att inse att jag läste så himla bra böcker under julen tidigare. Efter att vi pratat uppsatser igår tog vi en sväng förbi Modernista på vägen hem. Jag köpte en julklapp och fick ett recex av Drömgångare. Jag får väl hoppas innerligt att det blir min fantastiska julbok.

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Jag har läst Drömgångare och tyckte att den var bra, tyvärr inte exceptionellt bra men jag hoppas att du trillar dit hårdare då ;)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg