Bokbloggare mot rasism

23:23

Jag har funderat hela veckan på vad jag ska skriva i det här inlägget. När den är dagen började visste jag fortfarande. Och jag vet egentligen inte ens nu vad det här inlägget ska innehålla. Det var meningen att det skulle innehålla boktips. Och visst, jag skulle kunna tipsa om Anne Franks dagbok, To Kill a Mockingbird, Niceville, Boktjuven eller Med förintelsen i bagaget, men det känns rätt klyschigt och tråkigt.

Nu är dagen nästan över, och jag skriver det här för att jag vill visa mitt stöd. För att rasism aldrig kommer vara välkommet i mitt hem, eller på min blogg. Jag kommer gråta inombords varje dag som Sverigedemokraterna finns kvar i riksdagen.

Ut med rasisterna, in med feministerna.

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg