God Jul Anna önskar Anna och Katniss

13:11

Igår uttryckte jag min oro över att inte ha något EXCEPTIONELLT bra att läsa under helgen. Den oron hoppas jag att jag har rått bot på idag, för jag köpte nämligen mig själv en liten julklapp (Katniss var också delaktig i form av att ligga bredvid och vara gosig) Så... Vad säger ni om Narnia? Jag beställde just en samling med alla böckerna i en. Visserligen kommer den inte hinna fram innan jul, men kanske i alla fall på fredag, eller till och med efter nyår är okej. Jag har nämligen en hel vecka "ledigt" mellan uppsatsinlämning och opponering, och då kan jag ju försöka klämma några Narnia-böcker. Kan nog bli bra det här.


__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Jag har faktiskt inte heller läst Narnia. Men den där boken var ju i alla fall himla snygg! :)

    SvaraRadera
  2. Jag älskar Narnia! :) Har den där boken och har läst igenom alla några gånger :)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg