Hört talas om styckindelning?

13:08

Just nu håller jag på att läsa Underjordarna - en otroligt intressant bok som handlar om att jorden har blivit helt översnöad. När jag berättade vad som låg på min TBR-pile tog jag bland annat upp den här, och nämnde att jag helt garanterat skulle läsa den, eftersom den ändå var så himla kort.

Tja, visst är den kort, men den är otroligt kompakt och tung att läsa. Det tar tiotusen år att läsa en sida. Boken är indelade i korta liksom kapitel med blankrader mellan, men i övrigt är den INTE STYCKINDELAD (och dessutom är det ett sans-serif-typsnitt i hela boken. Jag är en tjej som gillar mina serifer i tryckt text). Och det gör att på en sida hinner jag tappa bort mig inte bara tiotusen gånger, utan rent av tjugotusen. Blir helt trött av det, och orkar inte läsa så himlarns mycket åt gången. Men jag gillar den ändå, än så länge. Det måste bara få ta lite tid.

En liten uppdatering om hur det går med min läsning. Vad läser ni?
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg