Jul och jul och jul och jul

15:27

Jag tog visst inte bara lov från skolan, utan också från bloggandet. Men det kan jag gott få tycker jag. Jag har hunnit ta mig igenom både Mio, min Mio och Bröderna Lejonhjärta nu sen jul.

Igår kväll högg jag in på Onda flickor av Alex Marwood. Först blev jag lite besviken, för jag hade visst läst lite slarvigt på baksidan. Visst handlar den om två flickor som dödat en annan flicka, men berättelsen utspelar sig hela 25 år efter händelsen. Jag som hade förberett mig på att gotta ner mig i något riktigt obehagligt fick istället en regnig brittisk deckare. Så lite besviken är jag, men tycker att den är hemskt bra ändå.

Snart ska ni få en massa årssammanfattningar och grejer, men jag tänker faktiskt ha lov lite till.

För övrigt: Ni som på senaste tiden klickat er in på Swedish Zombies crewsida på senaste tiden har kanske noterat att mitt namn står där. Och tja, det betyder att en hel del av mina fantastisk-recensioner kommer hittas där från och med januari. Jag är fett nöjd och glad och hoppas att ni kommer vara precis lika glada och nöjda och läsa både mina och många andra fina recensioner på SZ.

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg