Necronomicon

12:39


Jag och min sambo var och såg Necronomicon på Elverket för ett tag sedan - och jag måste bara skriva lite om den för att det var så himlahimla bra (trots att det inte är direkt bokrelaterat).

Edward blir intagen på mentalsjukhus för att ha dödat sin barndomsvän. Själv hävdar han att det inte är han, utan att det finns något i gruvorna under dansbanan. Han har fått i uppdrag att visa gruvan för arkeologen Judith och hennes dotter - men plötsligt är de instängda.

Det första som händer är att hela publiken kommer in i ett mentalsjukhus. Jag stod och fånlog hela tiden bara för att det var så jäkla fantastiskt. Jag viskade lite tyst till Victor att jag vill ha en sån där säng hemma, för då skulle det alltid kännas som att en gick la sig i en skräckfilm.

Jag har inte varit på Elverket tidigare, och har därför inte upptäckt hur fantastisk den här scenen är förrän nu. Till att börja med är den sinnessjukt omvandlingsbar. Det märktes tydligt bara under den här pjäsen, och jag kan tänka mig att det märks ännu tydligare om en ser lite fler pjäser där.

Jag tyckte i alla fall att det var nästan fjantigt bra. Allt var så himla perfekt på något vis. Det bästa med att vara under 26 är ju att det dessutom är billigare än bio. Så jag tycker att alla ska gå och se den. Köp biljetter här.

Jag ska för övrigt se Sweeney Todd på Stadsteatern på lördag. Är pepp! Någon annan som sett?

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg