November

21:16

Jag började månaden himla starkt, och tänkte "nej, nu jävlar". Sen blev jag så himla upptagen med uppsats och jobb och uppsats och jobb att det blev väldigt lite lästid. Om du däremot skulle fråga mig hur många P3-dokumentärer jag lyssnat på under november månad uppgår antalet till 21 stycken (om ni vill ha tips om mina bästa får ni säga till). Så det här grandiosa antalet har jag kommit upp i:

101. Jag, En - David Levithan
100. Nyckeln, Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren
99. Kitty och den försvunna skattkartan, Carolyn Keene
98. Legend, Marie Lu *
97. Insurgent, Veronica Roth

Fem. Alltså fem stycken. Fast jag måste ju meddela att det typ är fyra jättejättebra böcker, och en ganska bra (det är alltså Kitty jag pratar om här. Nog för att jag gillar Kitty, men can't stand the gender roles). Så den här månaden är det sen jäkla bra kvalitet på böckerna att det inte gör så mycket. Dessutom närläser jag ju The Forest of Hands and Teeth, och det är kul - om än krävande. Min engelska är inte tiptop, och det går mycket långsammare än att läsa på svenska. Men det är också jättebra, eftersom jag behöver öva mig på det.

Alla böcker var så bra den här månaden, så jag tänker inte ens säga vilken som var bäst eller sämst!
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg