Zombie fields forever

15:20

Hej kära bloggläsare!
Idag lyssnar jag på Strawberry Fields Forever på repeat och funderar över huruvida det är bättre eller sämre att vara vegetarian när zombieapokalypsen kommer. Å ena sidan tänker jag att en kanske får äta det som liksom finns, om det är svårt att få tag på mat. Å andra sidan tänker jag att det inte är så jävla stor risk att en kommer behöva äta kött, eftersom alla djur blir uppätna av zombier (eller framför allt för att ALLT KÖTT RUTTNAR eftersom vi inte har några kylar eftersom det inte finns någon elektricitet eftersom de som skötte det här med elektricitet numer är inkapabla att sköta det eftersom de numer är zombier). Har verkligen funderat på det här hela dagen (bestämde mig igår för att exakt från och med nu (fast nu igår alltså) är jag vegetarian. Och sen började jag imorse fundera på det i kombination med en kommande zombieapokalyps osv, ja ni fattar.).

Saker jag borde fundera lite mer på:
Hur jag ska hinna skriva fem sidor på min uppsats till på måndag.
Hur jag ska hinna läsa klart boken till på måndag.
Hur jag ska hinna göra BÅDA dessa saker utan att plugga konstant utan sovpauser.
Varför jag tänker på hur det är att vara vegetarian under en zombieapokalyps när jag borde tänka lite mer på genus i samhället som byggs upp efter en zombieapokalyps (oj, meta, får ont i huvudet).
Varför jag bloggar när jag obviously inte har tid att göra exakt just det...

(japp, det här blogginlägget är hemskt bokrelaterat. Allra mest är det nog till för att jag ska slippa skriva uppsats)

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Allt blir så mycket roligare när man måste plugga. Till exempel att städa. Det är aldrig så städat hemma som när jag måste plugga,

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Tror dessutom att jag aldrig har så bra matrutin som när jag måste plugga. Haha.

      Radera

Instagram

Populära inlägg