3. Läs en bok som är skriven av en nu avliden författare.

17:35

Jag satt och granskade Kaosutmaningen lite för att se om någon av de böcker jag läser just nu passar in på någon utav punkterna. Och jag kom bara till punkt tre innan jag slutade. Läs en bok som är skriven av en nu avliden författare. Jag vet inte varför jag KÄNNER så otroligt mycket för Kristian Gidlund. Jag kände inte honom. Han kan ju ha framställt sig på vilket sätt som helst i boken och sin blogg och i alla intervjuer. Men jag tror inte det. Det känns så äkta, och jag blev så himla ledsen av att just den här punkten passar in på den bok jag läser just nu.

P.S. Ett nyårslöfte: Jag ska bli bättre på att korrläsa inlägg innan jag postar... Haha. D.S.
 __________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg