The Fault In Our Stars

00:53

Alltså. Vi måste prata. Om det här.


Jag har läst flera flera blogginlägg där det stått om hur bloggaren gråtit när hen sett den här trailern. Det enda jag känner är bara: "NEJ NEJ NEJ". Alltså, VARFÖR har Hazel sån himla medelåldersfrisyr?! Visst att hon haft cancer och shitz, men hon ser ut att vara över 30. Allt kändes bara fel. Inte alls bra. Blev extremt opepp på att se den här filmen nu. Boken var så fin och bra, men är osäker på om jag kommer se filmen. Vill inte att den ska förstöra min upplevelse av boken (vilket är precis samma anledning till varför jag fortfarande inte sett Warm Bodies).

Alltså, är det någon som är med mig, eller tänker ni alla hålla på och höja den här trailern till skyarna?

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Haha jag tänkte också så! Men det kändes lite ytligt att skriva om det, så jag är glad att någon annan vågade ta första steget! ;)

    SvaraRadera
  2. Ful frilla eller inte, jag tycker att det är rätt befriande att skådespelarna ser rätt vanliga ut och inte så hollywood-glammiga.

    SvaraRadera
  3. Jag vågar inte se trailern och jag kommer inte se filmen. Boken betyder för mycket och det brukar aldrig gå bra med filmatiseringar av mina favoritböcker.

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg