Även jag föll för bokrean

20:39

Jag tappade helt flow under den där jäkla hemtentan och hamnade i någon bloggsvacka. Vet ju att jag kommer VILJA blogga om jag BÖRJAR blogga, så det är bara att ge sig själv en spark i rumpan då... Tänkte i alla fall visa upp de senaste tillskotten i bokhyllan!

Jag hade ju egentligen inte tänkt handla något på bokrean... MEN har ändå köpt två böcker. The Magician's Elephant snubblade jag över på En annan bokhandel i Skärholmen (den heter alltså så, En annan bokhandel). Har varken sett, hört eller läst något om den förut, men jag föll för det superfina omslaget, illustrationerna i boken (alltså, är en sucker för illustrerade böcker), den cirkus-aktiga känslan jag får av titeln (läste aldrig baksidan, så vet faktiskt inte vad den handlar om...) och prislappen (60:-).

Precious fick jag med mig hem från Ica Maxi. Har velat läsa den länge, men inte fått ändan ur och beställt ett recex. Men 20:- kunde jag allt betala för den, tyckte jag.


Marly's Ghost köpte jag för ett tag sen på Adlibris. Jag köpte på inrådan av Gudrun Schyman SCB:s lilla lathund På tal om kvinnor och män och tyckte att jag lika gärna kunde handla upp till gränsen för gratis frakt (I remember the days when Adlibris had gratis frakt på allt alltså... men fattar att det inte är hållbart).

Åh, justja, kom på att de dessutom har bokrea på Myrorna! Halva priset på alla böcker. Jag plockade på mig tre pocketar. Hade säkert kunnat hitta fler jag ville ha, men pga platsbrist hemma, pengabrist i plånboken och ordningsbrist i bokhyllorna hos Myrorna* nöjde jag mig med Besatt av Anne Cassidy, Doktor Romand av Emmanuel Carrère och Bevis: Dagbok av Caroline B. Cooney.

* böckerna står i bokstavsordning på författarens efternamn MEN inom varje bokstav står de helt huller om buller! Vilket betyder att det på G visst kan finnas fler böcker av Jonas Gardell men de står helt utspridda. Mvh tjejen-som-fick-huvudvärk.
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg