Februaris hyllvärmare

08:27

Jag kom på att jag ju missade i min månadssammanfattning att plocka fram tre nya hyllvärmare och att presentera hur det gick förra månaden (vilket också går att se här). Jag tänker att det kanske är bättre om jag även i framtiden skriver ett separat inlägg för min hyllvärmarsammanfattning, så det här blir det första.

Januaris hyllvärmare var följande:
1. Sweeney Todd
2. Agnes Cecilia - Maria Gripe
3. Black Beauty - Anna Sewell
Av dessa nådde jag målet och läste en (Agnes Cecilia).

Februaris hyllvärmare blir dessa:
1. Den skräckfyllda skolan - Lemony Snicket

En gång i tiden blev jag helt besatt av att samla alla Syskonen Baudelaires olycksaliga liv. När jag väl hade alla kändes det inte så himla spännande längre. Nåja, jag måste ju läsa klart serien någon gång. Det här är del nummer fem. och den är ju varken lång eller speciellt svårläst.

2. Apelsinflickan - Lena Kallenberg
Den här läste jag när jag gick i mellanstadiet - kanske femman, sexan? Vill minnas att jag tyckte oerhört mycket om den, och därför köpte jag pocketvarianten på bokmässan 2012. Sedan dess har den blivit stående.

3. Här - Kristín Ómarsdóttir
Sommaren 2012 volontärade jag på bästa bokhandeln Hallongrottan. Det var inte bra för min ekonomi. Förutom den här eminenta postern fick jag även med mig Här och När jag letar efter Max. Har inte läst någon utav dem. 

Ingen utav böckerna är speciellt tjocka. De går från ca 190 sidor (Här) till ca 240 sidor (Den skräckfyllda skolan), så jag tycker väl att det inte är för mycket begärt att hinna med minst en!

P.S. Jag har postat mig första recension på Swedish Zombie! Ni har väl inte missat den? Ta en titt här för att läsa vad jag tyckte om Spring så fort du kan av Sofia Nordin! D.S.

Edit från mobilen: aaaah! Missade visst en länk! Här är den: http://www.swedishzombie.com/2014/02/sofia-nordin-spring-sa-fort-du-kan.html?
Stoppar in den när jag sitter vid en dator. 
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg