Februaris hyllvärmare

08:27

Jag kom på att jag ju missade i min månadssammanfattning att plocka fram tre nya hyllvärmare och att presentera hur det gick förra månaden (vilket också går att se här). Jag tänker att det kanske är bättre om jag även i framtiden skriver ett separat inlägg för min hyllvärmarsammanfattning, så det här blir det första.

Januaris hyllvärmare var följande:
1. Sweeney Todd
2. Agnes Cecilia - Maria Gripe
3. Black Beauty - Anna Sewell
Av dessa nådde jag målet och läste en (Agnes Cecilia).

Februaris hyllvärmare blir dessa:
1. Den skräckfyllda skolan - Lemony Snicket

En gång i tiden blev jag helt besatt av att samla alla Syskonen Baudelaires olycksaliga liv. När jag väl hade alla kändes det inte så himla spännande längre. Nåja, jag måste ju läsa klart serien någon gång. Det här är del nummer fem. och den är ju varken lång eller speciellt svårläst.

2. Apelsinflickan - Lena Kallenberg
Den här läste jag när jag gick i mellanstadiet - kanske femman, sexan? Vill minnas att jag tyckte oerhört mycket om den, och därför köpte jag pocketvarianten på bokmässan 2012. Sedan dess har den blivit stående.

3. Här - Kristín Ómarsdóttir
Sommaren 2012 volontärade jag på bästa bokhandeln Hallongrottan. Det var inte bra för min ekonomi. Förutom den här eminenta postern fick jag även med mig Här och När jag letar efter Max. Har inte läst någon utav dem. 

Ingen utav böckerna är speciellt tjocka. De går från ca 190 sidor (Här) till ca 240 sidor (Den skräckfyllda skolan), så jag tycker väl att det inte är för mycket begärt att hinna med minst en!

P.S. Jag har postat mig första recension på Swedish Zombie! Ni har väl inte missat den? Ta en titt här för att läsa vad jag tyckte om Spring så fort du kan av Sofia Nordin! D.S.

Edit från mobilen: aaaah! Missade visst en länk! Här är den: http://www.swedishzombie.com/2014/02/sofia-nordin-spring-sa-fort-du-kan.html?
Stoppar in den när jag sitter vid en dator. 
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg