Nu utmanar jag mig själv

08:56

Jag tänker dra igång en till utmaning för mig själv det här året. Jag tror att jag flera gånger pratat om hur lat jag är när det kommer till att läsa på engelska. Superlat. Gör det i princip aldrig om jag inte måste. MEN nu har det ju faktiskt gått två månader på det här året, och jag har i alla fall läst EN bok på engelska! Vid den här tiden förra året hade jag läst exakt ingen bok på engelska under året. Just det! Så heja mig, fan vad jag är bra osv.

Men vore det inte himlarns bra om jag kunde läsa en bok på engelska typ... varje månad? Skulle inte det vara typ SVINbra? Att jämför med det exakta antalet av TRE böcker, det vill säga 0,25 böcker per månad jag läste förra året. På engelska alltså. Vi kan skita i januari, det har ju redan gått, men alla andra månader. Jag har ju liksom en del böcker att beta av i bokhyllan.

Så, nu är det färdigt och bestämt. Jag ska läsa EN bok på engelska varje månad. Klara färdiga gå lycka till och allt sånt.

Den som vill hänga på får hemskt gärna göra det! Om ni redan är bra på att läsa böcker på engelska kanske en bok i månaden är lite lite. Då kan ni dra upp. Bestäm att minst hälften av alla böcker ni läser ska vara på engelska. Eller vad som helst!

Här är lite inspirationspepp till mig och alla andra som vill bli bättre på att läsa på engelska. Alla titlar är hämtade direkt ur den olästa delen av min bokhylla:

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Heja heja! Utmaningar gör en för det mesta lite mer pepp! :D

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg