Om jag känner mig själv rätt

09:21

Jag har det senaste året i början av tentaveckor skrivit om hur tyst det kommer bli under den kommande veckan. Nu har jag en sån där vecka igen - tenta som ska in på torsdag och har inte riktigt haft ork att schemalägga inlägg. MEN om jag känner mig själv rätt kommer bloggande vara ett välkommet avbrott från hemtentaskrivandet, så vi får väl se hur det blir.

Tänker göra en kort läsuppdatering också. Kvinnan i svart är utläst, och recensionen kommer komma upp nästa måndag på Swedish Zombie (om allt går rätt och jag inte hemtenta-avlider under tiden). Alltså inte här. Men du behöver inte vara orolig att du missar något, för givetvis kommer jag länka till den här också (eller så skulle du ju faktiskt kunna lägga in Swedish Zombie i din bloglovin'-lista, eller favoriter eller hur du nu brukar hålla koll på bloggar. Det råkar nämligen vara en himlarns bra blogg det där).

Men jag lyckades alltså ta mig igenom den. Utan några sömnlösa nätter alls faktiskt. Tänker inte avslöja vad jag tyckte om boken än, det får ni läsa om nästa måndag!

Nu då? Är lite sugen på Inte som andra döttrar. Parallell-läser Gudrun Schymans 100 brev som (inte?!) förändrade världen, men det blir mer något brev då och då. Läste den när jag skulle sova för att jag inte skulle behöva skrämma upp mig onödigt mycket med Kvinnan i svart. Sneglar även lite på Bram Stokers Dracula som blivit nyutgiven på H:ström förlag. Eller blir det kanske Plaths Glaskupan? Vet inte riktigt vad jag är sugen på än. Antingen suger jag lite till på den, eller bara blundar och pekar.

Hur brukar du göra när du inte riktigt vet vad du vill läsa?

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg