Om jag känner mig själv rätt

09:21

Jag har det senaste året i början av tentaveckor skrivit om hur tyst det kommer bli under den kommande veckan. Nu har jag en sån där vecka igen - tenta som ska in på torsdag och har inte riktigt haft ork att schemalägga inlägg. MEN om jag känner mig själv rätt kommer bloggande vara ett välkommet avbrott från hemtentaskrivandet, så vi får väl se hur det blir.

Tänker göra en kort läsuppdatering också. Kvinnan i svart är utläst, och recensionen kommer komma upp nästa måndag på Swedish Zombie (om allt går rätt och jag inte hemtenta-avlider under tiden). Alltså inte här. Men du behöver inte vara orolig att du missar något, för givetvis kommer jag länka till den här också (eller så skulle du ju faktiskt kunna lägga in Swedish Zombie i din bloglovin'-lista, eller favoriter eller hur du nu brukar hålla koll på bloggar. Det råkar nämligen vara en himlarns bra blogg det där).

Men jag lyckades alltså ta mig igenom den. Utan några sömnlösa nätter alls faktiskt. Tänker inte avslöja vad jag tyckte om boken än, det får ni läsa om nästa måndag!

Nu då? Är lite sugen på Inte som andra döttrar. Parallell-läser Gudrun Schymans 100 brev som (inte?!) förändrade världen, men det blir mer något brev då och då. Läste den när jag skulle sova för att jag inte skulle behöva skrämma upp mig onödigt mycket med Kvinnan i svart. Sneglar även lite på Bram Stokers Dracula som blivit nyutgiven på H:ström förlag. Eller blir det kanske Plaths Glaskupan? Vet inte riktigt vad jag är sugen på än. Antingen suger jag lite till på den, eller bara blundar och pekar.

Hur brukar du göra när du inte riktigt vet vad du vill läsa?

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg