And I was dancing the whole way home

08:24

Alltså, det här är nog mest en kärleksförklaring mer än något annat. Varje gång efter att jag varit skolan just nu vill jag dansa hela vägen hem. Det får mig att tänka ännu mer att jag vill göra exakt det här i resten av hela mitt jäkla liv och att jag ska doktorera och stanna exakt här för alltid. Jag älskar att lärare och kursare och BÖCKER får mig att känna såhär. Det är så fantastiskt att få vara nördig, att referera till saker och att andra fattar referenserna. Att kunna diskutera utan att behöva förklara ämnet, att folk förstår vad en menar.


Jag läser alltså Kandidatkursen i Litteraturvetenskap med Barnlitteraturens estetik som huvudämne. Och jag älskar det. Så himla mycket. 

Rubrikreferens
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. Det verkar vara en helt underbar kurs! Jag har hittat en som heter "Litteraturvetenskap, kreativt skrivande, barn och ungdom" som jag ska söka i höst. För mig är det så mycket bra i samma kurs som det kan bli, typ.

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg