Bokbloggsjerka 28 - 31 mars

11:01

Veckans fråga hos Annika handlar om citat från böcker som tatueringar.

Är det här något som du skulle kunna tänka dig att göra? Vad skulle det i så fall bli, och inte minst, var på kroppen skulle du placera konstverket?

Dels så har jag ju redan en litterär tatuering, och dels så har jag redan ett citat (dock från en Springsteen-låt och inte från en bok), så just nu är jag inte jättepepp på en till citattatuering. Däremot kommer det definitivt bli fler litterära tatueringar! Jag har en plan på en tatuering med skräck-tema. Men vi får väl se! Om jag skulle göra ett till citat skulle det antingen bli på höger lår eller på revbenen. 
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

13 kommentarer

 1. Jag har nog aldrig förstått det här med tatueringar :)

  SvaraRadera
 2. Nu blir man ju nyfiken på vad det är när du skriver sådär :) Förstår tanken med att kanske bara vilja ha ett citat, i alla fall i närheten av varandra

  SvaraRadera
 3. Jag gillar citat-tatueringar men man vill ju heller inte gå runt som ett anteckningsblock.. ;)

  SvaraRadera
 4. Skäcktema låter som det kan bli riktigt bra :)

  SvaraRadera
 5. Vad spännande med skräcktema. Och Springsteen borde man väl kunna räkna som lyrik. Hans texter är ju fantastiska!

  SvaraRadera
 6. Jag kan tänka mig en tatuering, även i min ålder :).

  SvaraRadera
 7. Tatuering med skräcktema låter intressant! :)

  SvaraRadera
 8. Jag har två tatueringar och just nu känner jag att det räcker :)

  SvaraRadera
 9. Snygga tatueringar fast jag vet faktiskt inte varifrån den litterära kommer...

  SvaraRadera
 10. Dödsrelikernas symbol är riktigt snygg att tatuera! ;) Bra val! För mig räcker mitt halsband. Däremot är du en person som passar i tatueringar (utifrån vad jag sett), på mig skulle de bara se... konstigt ut :(

  SvaraRadera
 11. Litterärt skräcktema låter som en intressant tatuering!

  SvaraRadera
 12. Jag har fem tatueringar gjorda och flera i tanke som jag vill göra. Men ingen text, tänk om tatueraren skulle stava fel...

  SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg