Februari

08:12

Okej, februari blev det superskralt på läsfronten. Jag tror att det var hemtentan som fick mig ur fas, plus att jag inte har så mycket lust att läsa just nu. Vill typ hellre ligga i soffan och titta på Weeds istället... Men några böcker hann jag med i alla fall:

11. Inte som andra döttrar - Deborah Spungen (omläsning)
10. Samlingen - Petrus Dahlin & Lars Johansson
9. Kvinnan i svart - Susan Hill *
8. Apelsinflickan - Lena Kallenberg (omläsning)
7. Hollow City - Ransom Riggs

Totalt: 5 böcker.
Bästa bok: Inte som andra döttrar
Sämsta bok: Samlingen. Inte för att den var dålig, men den var varje fall inte lika bra som de andra.
Största överraskning: Apelsinflickan. Trots att jag hade läst den förut var den bättre än jag hade väntat mig faktiskt!
Största besvikelse: Kvinnan i svart - vilket var den enda besvikelsen den här månaden. Inte för att den var dålig, utan för att den bara inte var lika läskig som jag trodde att den skulle vara. Alltså, jag gillade den ju supermycket, men hade velat ha MER!

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Vad tyckte du om Hollow City? Jag har läst Miss Peregrine´s och tyckte sådär om den och är lite kluven till om jag ska läsa Hollow City eller inte. Har den här hemma men som sagt, är det värt det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tyckte faktiskt att den var bättre än Miss P! Så jag säger ja! Ge den en chans :) min recension kan du läsa här om du vill veta mer om vad jag tyckte: http://www.saganomsagorna.se/2014/02/recension-hollow-city-ransom-riggs.html

      Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg