Hej på en stund

21:52

Alltså den här veckan har jag sååå, så, så mycket att göra och på min att-göra-lista står bloggande tyvärr väldigt långt ner. Egentligen hade jag tänkt recensera både Samlingen och Inte som andra döttrar, plus skriva lite om vad jag tyckte om filmatiseringen av Boktjuven. MEN det finns helt enkelt inte tid just nu - mitt i intervjuplanering, skolläsning och ämnesval till kandidatuppsats (ungefär den prioritetsordningen). Jag står i grejer upp till halsen och måste rensa lite. Gråter inombords av stress.

Så länge kan ni ju vara med i tävlingen där ni kan vinna Spring så fort du kan av Sofia Nordin, eller ställa en fråga till Marie Lu. Vi hörs snart igen (förmodligen hinner jag klämma in en bokbloggsjerka åtminstone NÅGON gång i helgen) och pusshej fram till dess!

(när jag skrev det här inlägget skulle jag egentligen skicka ett mejl till min handledare och sen sträckläsa Prodigy... Tja, det gick ju bra.)

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg