Hemtentaskrivande pågår

14:18

Okej, nu är jag mitt i en sån där stressvecka igen med hemtentaskrivande. Så det blir inga enormt genomtänkta inlägg den här veckan, pga stressar sönder. Tyckte jag hade ungefär världens bästa lärare fram till jag fick hemtentan...

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Ajdå, men hemtenta kan vara lite mysigt också tycker jag. eller är det bara jag? :P Hur som helst så får du tänka på vad skönt det kommer att bli när den är inlämnad! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ärligt talat tvivlar jag på att det kommer bli så himla skönt... Ska ju skriva kandidatuppsats sen. Som jag måste sätta igång med så snart som möjligt. Meneh, ta det lugnt kan en ju göra när en blir gammal.

      Radera

Instagram

Populära inlägg