Olidligt fantastisk TBR-pile

22:40

Okej. Okej. Okej. Visst är Legend himlarns bra även andra gången, men jag börjar bli lite, lite trött på att konstant analysera. Hade gärna velat slappa lite med en annan bok mellan varven, men orkar inte riktigt. Och jag bara sneglar och sneglar och sneglar på min fantastiska hög med att läsa-böcker och vet inte vad jag ska ta mig till riktigt.

Så jag tänker dela med mig av lite otålighet till er (är så himla snäll!). Dessa två böcker ligger överst i min hög just nu:


Dessutom borde Champion landa på mitt hallgolv på måndag, senast (beställde Legend och Prodigy i en beställning. Kom på några timmar senare att jag nog i alla fall ska ha med Champion i min uppsats och beställde den med. Legend och Prodigy dök upp i veckan, men inte Champion?! Hallå vill ha mitt paket!) och jag sitter med klickfingret över köpknappen på Allegiant efter att ha superhypat Insurgent med en klasskompis.

För mycket böcker, för lite tid! Okej, återgår till Legend (okej, 70 sidor kvar! Kan jag klämma dem ikväll?) nu så jag kan läsa Kulla-Gulla så jag kan skumma Robinson Crusoe så jag kanske kanske kanske kan hinna klämma in lite sekundärlitteratur innan seminariet på tisdag så att jag kan läsa till torsdagslektionen så att jag kan läsa Panic. Eeeh, ja, så lång tid kommer det dröja innan jag kan hugga in på Panic.

Vad läser ni?

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Har precis läst Panic och tyckte den var riktigt bra! =) Är nog min favorit av Lauren Oliver nu..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhnej, säg inte så! Då blir det ju ännu jobbigare!

      Radera

Instagram

Populära inlägg