Pressfrukost hos Rabén & Sjögren

10:43

Ni som redan följer mig på instagram får se allt igen. Ni som inte följer mig på instagram kan ju börja göra det (blinkblink). Jag heter svartlava!

Imorse åkte jag hemifrån tidigt, gick förbi det här:


för att komma till Rabén & Sjögren och äta det här:


samt lyssna på lite fint folk som berättade om sina böcker. Alltså, jag tycker alltid att det är så himla kul på de här pressfrukostarna, för jag blir alltid sugen på att läsa alla böcker. Så även idag.

Först ut var Sofia Nordin som berättade om Spring så fort du kan - vilken redan är utkommen och som jag redan recenserat här. Jag blev dock inte superexalterad när hon sa att tredje boken blir Ellas bok... Har lite svårt för Ella, men det kan nog bli intressant också.

Efter det var det dags för Emmy Abrahamssons Make it stort, fortsättningen på Only väg is upp och Stjäla the show. Jag gillade både första och andra boken, så jag tänker definitivt läsa Make it stort också.

Sedan berättade Sandra Dahlén om den uppdaterade nyutgåvan av Sex med mera. Jag tycker att det låter som en fantastisk sexbok och hoppas att typ alla bibliotek tar in den här! Hon visade även upp lite illustrationer ur boken, som kunde se ut till exempel såhär:


Sen var det dags för det som jag väntat på i typ ett år! SANDRA BEIJER! Åh, Gud alltså. Var så nervös inför att vara i samma lokal som henne att det tog mig minst en vecka att planera vad jag skulle ha på mig (mvh fjant). Hennes bok Det handlar om dig är definitivt höjdpunkten på den här vårens utgivning. Är så pepp!
'

Femte och sista boken var Välkommen till LA, baby av Moa Eriksson Sandberg. Den kommer inte ut förrän 3 juni, men verkar intressant!

Är det någon utav böckerna ni vill läsa?
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Alltså lyxen att bo i Stockholm och kunna gå på pressfrukostar!
    Jag vill läsa Det handlar om dig!

    SvaraRadera
  2. Hahaha jag hade lätt varit lika fjantig som dig om jag var i samma lokal som henne :P

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg