Två evenemang du kommer hitta mig på den här veckan

08:23

Sincerely Johanna har redan hunnit tipsa, men jag tänker också göra det! Och väldigt sent tipsar jag också...

Ikväll klockan 18.00 pratas det om gamla böcker och förlegade ideal på ABF i Stockholm. Där tänkte jag infinna mig, eftersom det pratas barnböcker och ämnet är otroligt intressant (eftersom jag ändå läser barn- och ungdomslitteratur och kanske eventuellt vill jobba med utgivning i framtiden). Gratis är det dessutom, så varför inte liksom?! Här står det mer om det på ABFs hemsida.

På fredag morgon tänkte jag hänga på bokprovning på Svenska Barnboksinstitutet. Då presenterar de trender i 2013 års utgivning. Jag tycker att även det är superintressant, så jag tar med mig några klasskompisar och åker dit! Här kan du läsa mer om vad som står på programmet.

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg