Dag 07 – Den mest underskattade boken

16:07

Jaha, okej. Så den mest underskattade boken. Sist jag svarade på den här blev Kafka på stranden mitt svar, men dels vill jag nog inte riktigt hålla med om det längre, och dels så är det ju kul att svara något annorlunda. Och alltså, nu blir det inte den MEST underskattade boken, för det är ju omöjligt att svara på. Utan det blir EN bok jag tycker är underskattad och som borde få mer uppmärksamhet.

Nu har jag inte läst En man som heter Ove, utan bara Min mormor hälsar och säger förlåt, men kan inte föreställa mig att Ove skulle kunna vara MER magisk och fantastisk än Min mormor. Trots det pratar alla exakt hela tiden om Ove och ingen någonsin om Min mormor. När en tar upp Backman så är det alltid: "Ja! En man som heter Ove!". Och en bara: "JAHA MEN MIN MORMOR HÄLSAR OCH SÄGER FÖRLÅT DÅ?!?!?!?!?!".

...det kan ju hända att jag inte borde uttala mig om den här utan att ha läst Ove, men jag tycker gott att Min mormor kunde få lite mer uppmärksamhet. Det är nämligen en mycket fin och mycket, mycket bra bok som jag tycker att exakt alla borde läsa.

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Håller med dig. Har i och för sig läst Ove också men jag tycker definitivt att båda böckerna behöver lika mycket uppmärksamhet för det är två fantastiska böcker. Personligen tycker jag nog till och med att denna är snäppet, typ en millimeter bättre.

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg