Fem fina grejer

07:52

1. Vi fick betyg på förra delkursen igår och jag fick A. Uppdaterade säkert tjugo gånger under den senaste timmen och kunde konstatera att det fortfarande stod A. Helt overkligt. Har alltid sett A som ett sånt där betyg som egentligen inte går att nå. Det bara finns där för att skapa prestationsångest. Så fick JAG det. Herregud.

2. Jag har ork att plocka upp Allegiant igen. Halleluja! Har inte haft ork att läsa en till dystopi när jag skriver om dystopier, men nu när uppsatsen inte är lika ångestfylld längre känns det lättare!

3. Idag får jag hämta hem min bokkatt (hon har varit på semester hos min sambos föräldrar medan jag varit på semester i Östersund). Saknar henne innerligt.

4. Jag har blivit inspirerad av Maddis och skriver en bra sak om dagen i hundra dagar. Jag har plockat fram den finaste tomma anteckningsbok jag hade (ja, jag har faktiskt en hel massa tomma anteckningsböcker) och  har hittills skrivit åtta dagar. I den står bland annat så fina saker som att det är soligt och att jag får pussa på min Victor och sånt. Livet blir finare när en uppmärksammar fina saker.

5. Det här är den minst bokiga grejen, men: Keith och Ramones i tröjform är på väg hem till mig. Vill gå runt i baseballtröja exakt hela tiden, så behövde införskaffa fler sådana. När de anländer växer min samling från tre till fem.

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Grattis till betyget! Visst är det där magiska A:et något som känns helt ouppnåeligt, jag fick det på min förra kurs jag läste och jag kunde inte förstå vad läraren sa först!

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg