Just nu

08:34

I torsdags var jag på bloggträff som Massolit höll i. Hade kollat in Sofie Sarenbrants Visning pågår, men annars var det ärligt talat inget speciellt jag hade kollat in. Men som så ofta när en får höra författarna prata om sina böcker blev jag sugen på både Stalins makaroner och Nu äter vi! 

Eftersom jag hade turen att gå sent fick jag med mig alla tre böckerna hem. Den jag var mest sugen på var Nu äter vi! så den högg jag in på direkt. Och jag måste säga att den är P-E-R-F-E-K-T för mig att läsa just nu. Den ligger så långt från mitt uppsatsämne som det bara går, plus att den är rolig, fullspäckad med onödig fakta och saker som jag inte behöver memorera. Jag behöver liksom inte tänka efter och reflektera, utan matas bara med fakta. Det är så himla skönt just nu. Sa jag att den var hemskt rolig? Det är den. Alla ni andra som också älskar totalt onödig fakta borde också läsa den.

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg