Omslagsonsdag: På översta hyllan

20:56

Eftersom jag aldrig postat någon av Bokpotatens Omslagsonsdagar förut börjar jag med det här lätta temat! Översta hyllan i min bokhylla är reserverad åt alla mina Harry Potter-böcker (17 st), så jag har valt att gå ned ett hyllplan för att göra det lite mer spännande. För Harry Potter-böckerna har ni väl sett säkert tusen gånger, eller hur?

Den hyllan som är näst överst är reserverad åt böcker som jag gillar lite extra mycket, så jag tänkte det passade bra! Det här är mina finaste böcker på den hyllan:

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

8 kommentarer

 1. Trevligt att du är med och leker :] De där Astrid Lindgren-böckerna verkar så grymt tjusiga, man borde nog skaffa sig några sådana. Och Nattens cirkus, alltid Nattens cirkus! Den är fin på alla sätt och vis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tycker jag att du borde! De är superfina allihopa :)

   Radera
 2. Blev nyfiken på den i mitten på nedre raden ... Vilken är det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rytmen i blodet av Jeff Noon! Har skrivit om den här http://www.saganomsagorna.se/2010/04/rytmen-i-blodet.html, här http://www.saganomsagorna.se/2012/03/imorse-nar-botaniserade-runt-bland-mina.html och här http://www.saganomsagorna.se/2014/04/top-ten-most-unique-books-ive-read.html :)

   Radera
 3. Astrid Lindgren-böckerna är så fina att jag har börjat samla på dem så smått :)

  SvaraRadera
 4. 17 Harry Potter-böcker! Jag trodde det bara kommit sju... ;)

  Jag gillar också omslaget på Noons bok :)

  SvaraRadera
 5. Astrid Lindgrens böcker är jättefina!

  SvaraRadera
 6. Jättefina omslag! Jag gillar de tre översta mest. :)

  SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg