20 snabba

07:40

Hej alla! Hoppas ni har haft en superfin helg! Jag har i alla fall lyckats vila upp mig lite under helgen och är inte alls lika sjuk som jag var innan. Känner mig dock fortfarande inte helt ostressad angående bloggen, och fram till den 14 maj kommer det kanske bli lite sämre uppdatering än vanligt här. Den 14 lämnar jag in min uppsats, så efter det är jag all yours!

Idag är jag dock tillbaka med den här enkäten som jag sett hos lite olika bloggare, bland annat Pocketlover!

Snabbläsare eller långsamläsare?
Tegelstenar eller tunnisar?
Bibliotek eller bokhandel?
Ljudbok eller e-bok?
Inbunden eller pocket?
Vampyrer eller spöken?
En i taget eller slalomläsning?
Nytt eller gammalt?
Bokmärke eller hundöra?
Snacks eller godis?
Biografier eller memoarer?
Skräck eller chicklit?
Soffan eller sängen?
Inne eller ute?
Boken eller filmen?
Twitter eller Facebook?
Goodreads eller Boktipset?
Kokbok eller Bakbok?
Te eller kaffe?
Nobelpriset eller Augustpriset?
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg