It is decided!

07:50

Alltså, jag måste säga att ni ju faktiskt har rätt - jag kan ju inte åka till Östersund och vara borta i fem veckor och inte ha några kläder. Så är det bara. Däremot kom min pojkvän med den briljanta idén att han faktiskt kan ta med sig en väska upp åt mig, eftersom han åker två dagar tidigare utan packning (han är nere över helgen och ett par dagar till eftersom vi ska se Rolling Stones (alltså dör. DÖR)!).

Hade i princip bestämt mig för ett gäng böcker, men kom att jag kanske vill ha med mig nååååågra till bara. De jag har valt ut är dessa:

Tror att jag tilltalas av en viss färgskala just nu... Hursom så kom jag på att jag nog också vill slänga med Glaskupan av Sylvia Plath och kanske också Den odödliga Henrietta Lacks. Sen får - precis som ni skriver - läsplattan följa med också. Har inget jättepeppigt att läsa på den (tror det är därför jag aldrig använder den. Den har helt enkelt inte lika bra utbud som min fysiska bokhylla har), men i värsta fall kan jag ju köpa något. Och så finns det ju bibliotek. Bibliotek är faktiskt bra grejer.

För övrigt: Ja, alla är recex. Fast det blev så med oflit (skrev i posten igår att jag nog skulle plocka med mig dem recex jag har).
För övrigt 2: Den vitaste boken på bilden - Banbrytande mode av Karin Ericsson Wärn är så dödligt snygg, så jag planerar att ägna ett helt inlägg åt den någon dag. I helgen kanske. Ni bara måste se den! Omlagsporr på högsta nivå. Jag lovar.
För övrigt 3: 100 boktips och evig tacksamhet ligger fortfarande kvar i potten för den som kan visa var en dricker bästa sojalatten i Östersund.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg