Maj

07:36

Maj var en månad som började lite sådär för mig, men slutade desto bättre. Maj var en sån där månad då jag var otroligt stressad (konstant. Konstant stressad) och först bara ville läsa halvt meningslösa böcker. När jag tittar på vad jag läst förundras jag över hur LÅNG den här månaden har känts. Det känns som en hel evighet sen jag nervöst satt på en parkbänk på universitetsområdet och läste Svensk synd. Jag skulle träffa min handledare för att prata om att doktorera, därav nervositeten.

Tre böcker har gått rätt in på min ♥♥♥-lista den här månaden: Det mest förbjudna, Sätt mig i brand och Mördarens apa. Någon gång när jag inte vill gråta av stress ska jag recensera dessa böcker också. Tills vidare får ni läsa dem utan att ha läst min recension innan.

Under maj läste jag:
41. Det mest förbjudna, Kerstin Thorvall *
40. Make it stort, Emmy Abrahamsson

39. Sätt mig i brand, Tahereh Mafi
38. Mördarens apa, Jakob Wegelius *
37. Annie, Leonore Fleischer (omläsning)
36. Kitty och kristallfågelns gåta, Carolyn Keene
35. Syskonen Baudelaires olycksaliga liv 5: Den skräckfyllda skolan, Lemony Snicket
34. Svensk synd, Martin Jern *
33. Dimman, Stephen King

Totalt: 9 st.
Bästa bok: Kan inte bestämma mig för om det var Det mest förbjudna, Sätt mig i brand eller Mördarens apa som var bäst. Gillade alla tre så himla mycket, men på väldigt olika sätt.
Sämsta bok: Alltså, den var ju inte ett dugg dålig, men om jag ska säga vilken som var minst bra måste det nog bli Make it stort. Men OBS!!! Den var inte dålig.
Största överraskning: Det mest förbjudna! Hade nog inte förväntat mig så himla mycket av den här, och älskar den så himla mycket.
Största besvikelse: Annie kanske? Jag läste den när jag var yngre och älskade den då. Nu tyckte jag inte att den var riktigt lika bra som jag tyckte då (framför allt tyckte jag att den var lite kort. Men jag har heller aldrig sett filmen/musikalen).
Den här boken var precis som jag förväntade mig: Oj, jag vet inte riktigt. Dimman kanske?
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg