Vinnarna av Stad av glas!

10:25

Nu är det alltså dags att presentera vinnarna i tävlingen! Grattis Cecilia och Eva - ni vinner ett varsitt ex av Stad av glas!

Men jag har även beslutat mig för att dela ut ett tredje pris - en överraskning. Det är nämligen så att efter att ha godkänt alla tävlingskommentar passerade jag 1000 publicerade kommentarer. Därför vill jag skicka ett litet överraskningspaket till Johanna, eftersom hon blev kommentar nummer 1000!

Grattis alla vinnare! Till Cecilia och Eva har jag skickat mejl, så om ni ser det här först kan ni ju kolla mejlen. Johanna: Jag har lämnat en kommentar på din blogg, mejla mig!

Sen så vill jag bara säga tack till alla som deltog. Det var fler än vad jag någonsin tidigare haft i en tävling, och den här gången var det en övervägande del icke-bloggare som deltog. Kul! Åh, och rätt svar på frågan var förstås Bonnier Carlsen.

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg