Hjälp mig välja!

07:53

Eftersom jag är i en riktig skaparperiod just nu har jag beställt två tygkassar som jag sedan ska brodera, är tanken. På den ena blir det dödskallar och rosor, och på den andra en sugar skull. Men så kom jag på att det vore tufft att ha skräck/gotikrelaterade citat på andra sidan! Eftersom jag gillar makabra saker osv. Kollade lite på Goodreads, men kan inte bestämma mig riktigt. Just nu lutar det för min del åt nummer 1 och 5.

Nu frågar jag er: Vad tycker ni?

1.

“Blood is really warm,
it's like drinking hot chocolate
but with more screaming.”
Ryan Mecum, Zombie Haiku: Good Poetry for Your...Brains

2.
“I like to tell people I have the heart of a small boy, then I tell them it's in a jar on my desk”
Robert Bloch

3.
“The charm of horror only tempts the strong”
Jean Lorrain

4.
“We ask only to be reassured
About the noises in the cellar
And the window that should not have been open”
T.S. Eliot, The Family Reunion

5.
“When Randolph Carter was thirty he lost the key of the gate of dreams.”
H.P. LovecraftThe Silver Key

Vilka två citat ska jag brodera på tygkassar?
 
 
 
 
 

__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg