Juni

07:34

Juni började superbra med semester på landet där jag bara kunde läsaläsaläsa. När jag väl kom hem igen gick det inte alls lika bra... Ärligt talat har jag inte läst ut en enda bok sen jag kom hem därifrån. Jag är fortfarande inne på Popmusik rimmar på politik som jag började läsa i slutet av den veckan. Nåja, jag har hunnit titta på hela Orange is the New Black istället (och börjat om. ÄLSKAR!), en hel säsong Skins (gillade inte lika mycket. Fastnade inte alls faktiskt) och börjat på Life Unexpected.

Recensionerna har ju fortfarande uteblivit, men det känns faktiskt som att jag fått lite flow nu. Rec av Välkommen till LA, baby kommer imorgon till exempel.

Dessa böcker läste jag i juni:

48. Doktor Romand, Emmanuel Carrère *
47. Grejen med verb, Sara Lövestam
46. Hatet, Maria Sveland *
45. Bilbo: En hobbits äventyr, J.R.R. Tolkien *
44. Vackra vintagehem, Susanna Zacke & Sania Hedengren *
43. Välkommen till LA, baby, Moa Eriksson Sandberg
42. Oceanen vid vägens slut, Neil Gaiman


Totalt: 7 st.
Bästa bok: Hatet! Hade läste massor av fina saker om den här boken innan, men hade ändå inte förväntat mig att den skulle vara så bra.
Sämsta bok: Alltså, svårt att säga. Alla var bra, men till exempel så måste ju typ Vackra vintagehem bedömas på helt andra grunder än de andra böckerna. Men antingen den eller Välkommen till LA, baby. Fast ingen var ju dålig.
Största överraskning: Bilbo eller Oceanen vid vägens slut. Trodde att Bilbo skulle vara supertråkig och att Oceanen skulle vara som... Amerikanska gudar. Det vill säga: inte bra.
Största besvikelse: Välkommen till LA, baby. Hade dock rätt höga förväntningar på den här innan.
Den här boken var precis som jag förväntade mig: Doktor Romand, hemsk, men plockar fram någon sorts makaber fascination hos mig - vilket var precis vad jag trodde att den skulle göra.
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg