Too much information

07:39

Eftersom jag tydligen har lite sån där bloggtorka just nu snor jag den här enkäten av Alex.

1. Vad har du på dig?
Shorts och min sambos tröja med en Abbey Road/Stormtroopers-tryck.

2. Hur lång är du?
För det mesta 172 cm, men på mornarna snarare 173 cm (viktigt!!!!!!).

3. Några piercingar?
Två hål i öronen, en i underläppen. Plus lite planer som kommer ske den 8 augusti. :)

4. OTP?
Alltså, till att börja med måste jag ju säga som Alex: Ron och Hermione. Men om jag ska vara lite originell och komma på något själv också så June och Day i Legend, och En och Rhiannon i Jag, En.

5. Favoritprogram/tv-serie?
Orange is the New Black! Och kanske Breaking Bad. Och BONES! Alltså Bones, hur kan jag glömma Bones?

6. Favoritartist/band?
Det varierar sjukt mycket, men eftersom jag har det inpräntat på min hud (alltså bokstavligt talat) måste jag väl säga Red Hot Chili Peppers. Det är liksom det band som ligger kvar jämt (och har varit mitt favoritband sen jag var åtta år). Men för tillfället blir det mycket Amason, Sahara Hotnights, Belle & Sebastian och Grateful Dead. Den här spellistan innehåller min bästa musik just nu.

7. Någonting du saknar?
Ett jobb hade jag ju inte dött av. Och fungerande internet! (har simkort i datorn med gratis internet (pga HP ger gratis internet när en köper dator med 3G där), vilket är anledningen till varför jag kan blogga nu. Annars är biblioteket och Wayne's = <3)

8. Favoritlåt?
Min all time-favorit är Thirteen av Big Star. Det är låten som får mig att gråta av lättnad när jag är spänd eller ledsen, som virar in mig i bomull när allt bränner mot huden. Alla mina bästa låtar finns i den här spellistan.

9. Hur gammal är du?
21.

10. Favoritskådespelare?
Robert Downey Jr. Alla gånger.

11. Favoritfärg?
Rött! Typ lite mörk/blod/vinrött snarare än klarrött.

12. Hög eller låg musik?
Hög! Älskar att störa grannarna (haha).

13. Senaste boken du läst?
Kyrkogårdsboken av Neil Gaiman. Inte helt oväntat (pga jag + Gaiman verkar inte vara någon vinnande kombination) gillade jag den inte överdrivet mycket.

14. Vad läser du just nu?
Inget! Har inte hunnit påbörja en ny bok än. Men troligtvis blir det Carrie av Stephen King.

15. Senaste programmet du såg?
Life Unexpected.

16. Favoritmat?
Sushi! Och typ Anammas filéers. SÅ. GODA.

17. Plats du vill besöka?
Just nu längtar jag efter Barcelona. Vill visa staden för min sambo, som inte varit där tidigare. Men annars New York, San Francisco, Detroit, Chicago, Bangkok, Indien, Australien.

18. Sista platsen du besökte?
Är ju på "semester" på "annan ort", dvs i hos min sambo i Östersund. Förra helgen var vi i Aspås utanför Krokom och gick på världens mysigaste mini-festival, och där hade jag aldrig varit innan. Så får väl bli lilla Aspås då.

19. Favoritsötsak?
Lakrits. Och glass. Gärna i kombination. Och typ allt med citron.

20. Senaste sporten du spelade?
Badminton! Jag och min lillasyster brukade spela, och sen rann det ut i sanden lite...

(För övrigt heter den här tydligen TMI-taggen egentligen. Är det bara jag som INTE tänker på Too much information först, utan något helt annat? (The Mortal Instruments))
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg