Top Ten Favorite X

13:10

Den här veckans Top Ten Tuesday var återigen en sån där variant där en var tvungen att själv välja saker en gillar. Den här gången handlar det om saker som inte är böcker. Jag har ganska precis upptäckt tv-serier, så därför tänker jag lista tv-serier. De flesta är väl sådana som typ alla har sett, men ni får tänka på att jag inte varit tv-serie-nördig speciellt länge.

1. Life Unexpected
Jag började slötitta på Life Unexpected för att jag ville ha något lite lagom komplicerat att titta på när jag var trött eller så. Ganska snabbt blev det en favorit hos mig. Karaktärerna är superstereotypa, och den är helt klart lite förutsägbar, men jag gillar det faktiskt. Och det händer faktiskt till och med då och då att stereotyperna ifrågasätts lite - yay för det!


2. Orange is the New Black
Det verkar som att alla som ser den här älskar den - inkluderat mig själv dårå. Tittade på ett avsnitt som helt plötsligt hade blivit tre avsnitt som blev två hela säsonger på mindre än en vecka. Och nu har jag börjat om för att titta med min sambo. Jag gillar helt enkelt.

3. Breaking Bad
Tyckte nog visserligen att den här serien spårade lite fööööör mycket mot slutet, och att det är lite tveksamma kvinnoroller i. Men hey, fortfarande intressant tycker jag.

4. America's Next Top Model
Okej, känner mig typ helt IQ-befriad och superytlig när jag tittar på ANTM, men kan helt enkelt inte få nog. 

5. Bones
Alltså BONES <3 Har inget som helst vettigt att säga om den här serien, förutom att förbanna Netflix för att de bara har till och med säsong sju. Sträcktittade hela dagarna på den här när jag var sjukskriven två veckor i höstas, och alltså, åh. Älskar typ exakt allt. Och jag tycker den håller för genustittning med!

6. New Girl
Den här serien glömmer jag bort lite av och till och har inte ens sett alla avsnitt, men hallå, Zooey Deschanel liksom.

7. Don't Trust the Bitch in Apartment 23
Alltså älskar ÄLSKAR Krysten Ritter och älskade exakt alla avsnitt av Breaking Bad som hon var med i (förutom SPOILER, markera: [när hon dog]). Men såg förstås Don't trust the Bitch först, och den är helt enkelt hilarious.

8. Supernatural
Den här serien började jag titta på alldeles nyligen och gillar den redan himla mycket. Fast är så lättskrämd, så vi fungerar inte riktigt bra ihop. Men ändå.

Och två serier jag brukade älska men inte älskar längre:

9. The Walking Dead
I väntan mellan säsong 3 och säsong 4 hände något och jag orkade inte med hur fruktansvärt sunkig den här serien är. Alltså orkar inte. Vill inte ens veta om den blivit bättre under säsong 4. Bottennapp: När Lori säger till Andrea i säsong 2 att kvinnorna behövs till att laga mat och tvätta, och att det är männens jobb att vakta gården. Åååååh, om zombieapokalypsen blir så - smittad eller inte, skjut mig bara, ok?

10. Revolution
Jag har till och med bloggat om den här en gång, men har helt tröttnat på att exakt alla avsnitt följer samma mall. Hon tjejen råkar illa ut och hennes farbror räddar henne. Klart slut. Hejdå, bort från min "att se"-lista.
__________________________________________________________________________________

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg